Merirosvoilua yläkerrassa

Kun Velin puolen alakerrassa kaikki alkoi olla kunnossa, oli aika siirtyä yläkerran pariin. Siellä ovat vielä kaksi makuuhuonetta ja pari ahdasta sivukomeroa. Linkkinä kaikkiin näihin huoneisiin toimii pieni aula, joka piti ensiksi vain raivata turhasta roinasta ja siivota. Aulaan mahtuu yksi sohva, joten hätätapauksessa tämäkin huone on majoituskelpoinen.

Aula sai merellisen hytin sisustuksen, kun muutama vuosi sitten järjestin opiskelijakavereilleni juhlat, joiden teema oli merirosvot. Olen joskus saanut kuulla, että bileissäni rekvisiitta karkaa käsistä, mikä on minulle vain kehumista. Juhlien jälkeen siirsin kaiken rekvisiitan Velin puolen aulaan. Kun on tällainen vapaa-ajanviettomökki kyseessä, niin sisustuskin saa olla hauskaa ja huvittavaa.

Olen kerännyt aulan sisustusvärkit melkolailla kaikki omista nurkista 0 € budjetilla.
Tyynypäällset löytyivät H&M kodin alennuslaarista (rapu ja lehdet). Värikäämpi merikartta kuvio on Vallilan kuosia vuosien takaa. Eurokankaasta löytyi vaaleampi karttakuosikangas, josta omin käsin osasin ommella tyynypäälliset.
Ehkei nyrkkeilihanskat ihan sitä merellistä meininkä huoku, mutta onhan niissä sitä jotain “äijämeininkiä”. Nämä kyseiset hanskat kuuluivat isälle ja isän veljille.
Mummu muisti joskus minua Teneriffan tuliaisdelfiinillä. Se saa nyt vahtia vanhoja matkalaukkuja, jotka ovat täynnä 60- ja 70-luvun Apuja.
Samasta Eurokankaan kuosista askartelinpaskarelin myös taulut. Katso ohjeet täältä.

Nyt kuuntelen: