Irlannin tuliaiset

Kävin viikonloppumatkalla lumikaaoksen pieksemässä Irlannissa. Lumesta ei onneksi ollut enää tietoakaan, mutta kylmyys oli kuitenkin lykännyt kevään tuloa maaliskuiseen saarivaltioon. Lehdet puissa eivät olleet vielä edes nupulla ja pitkistä kalsongeistakaan en tohtinut luopua, mutta en ehtinyt välittää näistä talven haamuista aktiviteettien lomassa.

Olin häpeilemättä kunnon turisti ja annoin kameran laulaa. Google näyttää kauniimpia kuvia Irlannin linnoista, joten pääkuva on nyt ainoa ottamani kuva, jonka näistä historiallisista kodeista julkaisen. Kuvassa Rock of Cashel.

Dublinissa katukuvassa pisti silmään irlantilaisten värikkäät ovet. Hirmu nättei, tykkäsin. Jos ovet ei kiinnosta niin sitten vaan rullaten alaspäin kuviin, joissa esittelen omat tuliaiseni ihan itselleni.

Sininen 13.
Valkoinen 9.
Punainen 6.
Olen nörtti. Kotona minulla on mukeja enemmän kuin laki sallisi, mutta pakko oli saada lisää. Nämä Marvelin mukit lähtivät mukaan Disney-kaupasta 8 € kappalehintaan. Punainen = Black Widow, sininen = Captain America ja keltainen = Iron man.
Ostinko mitään “irlantilaista” tai irlantiin viittaavaa tuliaista itselleni Irlannista? En. Mutta nämä kitsch-tyyliä henkivät sokerikallo kallo lautaset lähtivät mukaan Home Sense -kaupasta. Neljä lasilautasta kevensi pussia 10 € verran.
AAAARGH, mikä pullavati! Disney-kauppa ryösti minut täysin ja olin sen asian kanssa ihan sujut. Kaunottaren ja Hirviön Lumière hymyili 25 € arvoista hymyä.

Nyt kuuntelen: